skip to Main Content

Om virksomheden BC lift

BC lift A/S blev grundlagt i 1994 af Børge Carlsen, som har mere end 30 års erfaring inden for trappelifte og elevatorer til funktionshæmmede. Hos BC lift går trappelifte under betegnelsen platformlifte, til lige trappeforløb samt forløb med sving.

BC lifts mission er at udvikle og producere trappelifte – specielt udviklet og designet til kørestolsbrugere og brugere med nedsat funktion. BC trappelifte må ikke være dominerende i miljøet – vores lifte designes så de på en naturlig måde indgår i omgivelserne som fx et møbel – og ikke direkte som et hjælpemiddel for handicappede.

Nye idéer
BC lift hviler ikke på lauerbærene. BC lift udvikler og fornyer sig hele tiden og er på vej med spændende koncepter:

 

Den åbne lift
Den superellipseformede lift
Den lukkede rotationslift.

Internal drive
Internal Drive er et skinnesystem, som integrerer bæringer til liften indeni selve skinnen. Det har en lang række fordele såvel af funktionel og sikkerhedsmæssig karakter men også af æstetisk art: Fx bliver ridser og snavs fra bæresystemet aldrig synligt på selve skinnen – og som noget helt nyt kan skinnen fremstå fx i bøg og på denne måde naturligt indgå i omgivelserne – systemet fås naturligvis også lakeret eller i anodiseret aluminium.

Systemet monteres med to skinner, hvoraf den øverste kan benyttes som gelænder for gående. Systemet anvendes til såvel ligeløb som trappeløb med sving og kan benyttes til både platformlifte som til stolelifte.

Systemet er let at transportere og samle på stedet med lige og bukkede skinnesektioner.

WordPress Image Lightbox Plugin
Back To Top